onsdag 25. juni 2008

2 days 2 go!


Nå er snart ferien her! To dager igjen på jobb, og jeg merker at jeg begynner å bli ganske ineffektiv nå, men skal nok holde ut. For på fredag reiser vi.

Målet er Kina, men på veien bort stopper vi først i London og så Dubai. Luksushotell, shopping og strandliv i Dubai. Kultur, mat og mere shopping i Kina.

3. juli ankommer vi Beijing hvor vi skal utforske OL-byen i noen dager før vi setter nesa mot Xi'an for keiserens grav og terrakottakrigere og så ender vi opp i Kinas største by, Shanghai.

Forhåpentligvis vil skjebnen også føre oss steder utenfor vår planlagte ruter som vi ikke kjenner til og kanskje aldri ville drømt om...hvem vet - stay tuned!

4 kommentarer:

Anonym sa...

hei you lucky girl....
hadde planer om kina til september men d ble avlyst pga barnet som kommer:-) men har satt meg dypt inn i kina verden og de sier jo at en togreise der nede er som i en film... og hong kong med Macao øya er super bra... også er d en øy helt i sør nesten på grensa til Vietnam som de kaller for kinas Hawaii.... husker ikke helt navnet på stedet men et sted på veien fra Beijing til shang hai var d et sted med 6000 trappetrinn opp til toppen av fjellet hvor man kunne overnatte på hotell for så å se soloppgangen... og hvis man ikke orka å gå kunne man leie en riskoker til å bære deg opp hehe.... Riktig god tur,d blir nok en opplevelse for livet,og jeg er ikke særlig misunnelig;-) klem fra Linda (barskolen hihi)

Anonym sa...

den øya i sør heter Hainan...
Linda

Ingrid sa...

Takk for tipsene, Linda!

britt sa...

Hei Ingrid og Audun.
GRATULERER med 27-årsdagen idag Audun.God ferie fortsatt og kjempe KLEM!!! fra oss alle i Bergen til dere begge.
"28¤ og deilig sommer i bergen idag"